Infosessies afschaffing landbouwvennootschappen

De landbouwvennootschap als rechtsvorm wordt afgeschaft. Dit kadert in de hervorming van het vennootschapsrecht.

Het nieuw Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen – dat al op 1 januari 2020 gedeeltelijk op bestaande vennootschappen van toepassing is geworden - bepaalt dat landbouwvennootschappen in een andere vennootschapsvorm moeten worden omgezet, m.n. een vennootschap onder firma of een commanditaire vennootschap. Landbouwvennootschappen die aan de vennootschapsbelasting onderworpen zijn, kunnen ook kiezen voor een besloten vennootschap of een coöperatieve vennootschap.

Aangezien dit voor uw landbouwvennootschap grondige wijzigingen met zich meebrengt, organiseert DLV accountantskantoor Kantoor Huyghe infosessies (± 1 uur) op 23 maart in Roeselare en op 30 maart in Ieper. De start is steeds voorzien om 20u. U kan zich hiervoor t.e.m. 18.03.2020 inschrijven via het online inschrijvingsformulier of contact opnemen met Linda (linda@kantoorhuyghe.be - 057/20.06.04).  

Opgelet! 

Naar aanleiding van de bijkomende adviezen van de regering om de verspreiding van het coronavirus te vertragen, worden deze infosessies geannuleerd

 

DEEL DIT BERICHT: